Bliv produktionsassistent på Unicons fabrik i Næstved

Danmark

Ansøgningsfrist

Er du hærdet til at blande frisk beton? Og vil du være en del af et helstøbt og solidt arbejdsmiljø hos Danmarks førende betonproducent? Kan du lide at håndtere tekniske og logistiske udfordringer, så er du måske vores nye produktionsassistent.

Du blander betonen og disponerer vores betonbiler

Som vores nye produktionsassistent på Unicon fabrik i Næstved vil du lære kunsten at fremstille og levere verdens mest anvendte byggemateriale. Sammen med dine kolleger håndterer du lokale ordrer og planlægger den daglige produktion af beton, så vores blå- og hvidstribede betonbiler kan komme ud til kunderne.

Du bliver en del af et team, hvor teknisk viden, service og solidt overblik er de ingredienser, der sikrer, at I blander og leverer frisk beton med høj kvalitet, der opfylder kundernes behov.

For udenforstående kan vores arbejde måske virke enkelt, men når du kommer indenfor, vil du blive forbløffet over betonens mange anvendelsesområder. Du vil også opdage, hvordan samfundet får glæde af dit arbejde i generationer.

 

Logistikforståelse med gode IT-kompetencer

Der er ikke krav til en specifik uddannelse. Du har til gengæld erfaring med disponering af produktion og leverancer – og du er vant til arbejde med forskellige IT-systemer i forbindelse med eks. ordremodtagelse og disponering.

Er du måske tidligere uddannet smed, mekaniker eller elektriker, vil det være en fordel. Erfaring fra bygge-/entreprenørbranchen vil også være et plus.

 

For at få succes i jobbet kræver det også, at…

·        du har fokus på din og andres sikkerhed

·        du har gode samarbejdsevner og er serviceminded – både overfor kunder og kolleger

·        du kan arbejde løsningsorienteret og struktureret – og holde hovedet koldt i pressede situationer

 

Du indgår i et fleksibelt team

På fabrikken i Næstved bliver du en del af et fleksibelt team på 6-7 gode kolleger. Arbejdsdagene er afvekslende og præget af tæt samarbejde med både kolleger og kunder. Derudover vil du også skulle afløse på andre fabrikker i området.

Vi sætter pris på en jovial tone og godt sammenhold på en arbejdsplads, hvor alle byder ind og tager en ekstra tørn, når det er nødvendigt.

Til gengæld nyder vi godt af gode løn- og ansættelsesvilkår, ligesom en grundig introduktion og oplæring i jobbet selvfølgelig er en del af pakken.

Du vil referere til Områdechefen for Sjælland

 

Sådan ansøger du

Er du interesseret, så send venligst din ansøgning og/eller dit CV via stillingsannoncen på vores hjemmeside snarest og senest den 4. marts 2019.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Områdechef Jacob Christensen på mobil 23626202

 

Solid Rocks!

Unicon producerer og sælger fabriksbetonløsninger i Danmark, Norge og Sverige. Unicon er Skandinaviens førende udbyder af fabriksbeton og indgår som et forretningsområde i Aalborg Portland Holding, der er en del af den italienske Cementir koncern.

For yderligere information se www.unicon.dk.

Send Ansøgning